Bullet Journal

Det ska vara handgjort och personligt. Trendteman som ”bullet jounal” och ”handlettering” presenteras på sociala medieplattformar och instruktioner till konstnärligt tecknade skriftbilder presenteras i butikerna som aldrig förr. De viktigaste verktygen är därför kreativitet, papper och många färger. Med Pentels kreativitetsprodukter kan man förverkliga många tekniker och idéer.

Ett populärt hanletteringsverktyg är Pentel Sign Pen Brush. Med denna fiberpenna, som även kallas ”Pentel Touch” kan man teckna fina, filigran up- och downstrokes som accentueras med en av de tolv skrivfärgerna.

En mycket mer dynamiskt tecknad bild fås i brush handletterings-konstverk, för här används penselpenna som Pentel Colour Brush, som skapar fina upstrokes och nätta downstrokes. Ett kreativt tips: använd en pensel på strukturerat papper! De avbrutna linjerna skapar liv.

Pentel Hybrid Dual Metallic glitterpennor är dessutom effektfulla i samband med bullet journals. På detta sätt får varje anteckning ett alldeles speciellt uttryck med lite glitter. Obs: glitterpartiklarna glimmrar i sina respektive färger och ger en fin och glimmrande effekt på pappret.