Vår filosofi

”We create the tools that enable people everywhere to give form to their inner thoughts and feelings, and to cultivate the joy of expressing themselves.”

“Pentel” står för “pen” som skrivredskap och en del av ordet ”tell”, som ska uttrycka kommunikationsaspekten. Vi står för skriv- och konstnärsbehov av hög kvalitet och vi hjälper dig att uttrycka och utveckla dig.

Vårt breda sortiment av produkter till nästan varje ändamål i hemmet, skolan samt på kontoret eller i näringsliv och industri, från de klassiska skrivredskapen till markerpennor till färgrika produkter till kreativa huvuden. Det är mycket viktigt för oss att kunna erbjuda dig miljöriktiga och hållbara produkter. Därför har de flesta produkter refill och tillverkas med stor del återanvänt material.

Pentel-löftet

När det kommer till kvalitet strävar vi inte bara efter perfektion utan vi är även övertygade om att våra produkter har de bästa egenskaperna. Därför ger vi dig vårt Pentel-löfte:

”Vi står alltid för våra produkter! Vid tillfälle av materialfel eller produktionsfel repareras eller ersätts Pentel-produkten utan diskussion om det sker inom den lagstadgade garantitiden.”*

*Denna garanti gäller för alla produkter som satts i omlopp av Pentel GmbH om det uppstått defekter inom gränserna för normalt och förutsägbara sätt att använda produkten på. Det tas i detta sammanhang för förväntad sedvanlig livslängd för bläck samt teknisk vidareutveckling och produktegenskaper.