Bästa kulspetspennan till kalenderanvändning

Den digitala åldern skapar ett större avstånd mellan det närmaste intima förhållandet som finns. Här talas det om förhållandet mellan kulspetspenna och papper. Som ett par, som lever i ett långtidsförhållande, vet de att de träffas tillräckligt ofta för att hålla förhållandet vid liv.

I motsats till alla förväntningar, ser vi ständigt en stor önskan om att skriva ner våra agendor i en papperskalender. Avståndet i långdistansförhållandet mellan penna och papper kanske inte är så stort, som förväntat. Den digitala tidsåldern är inte en fiende, utan i det närmaste en allierad, som ser till att det fortfarande skickas bläckkyssar till papper. Vi skriver fortfarande för hand, oavsett vad media säger. Det visar efterfrågan på papperskalendrar, som exploderade under 2017.

Vilken kulspetspenna passar bäst till ditt sätt att skriva kalender

Den analoga kalendern har trätt fram i rampljuset som fågeln Fenix, som aldrig fattade eld, utan som bara tog sig en tupplur i skuggan av succén av kalendrar på smartphones och surfplattor. De senaste försäljningssiffrorna visar att behovet för kalendern har väckts till liv och nu fattas det bara att hitta en partner i form av en bra kulspetspenna.

Frågan är då vilken kulspetspenna som är bäst till att anteckna planer, åtaganden och privata noteringar med?

Pentel har gjort en lista över fem olika kulspetspennor, som passar till fem olika sätt att skriva kalendrar.

De fem olika typerna av kalenderskrivare och vad de bör skriva med

  1. Kalenderskrivaren som vill ha en bil, som inte är svart.
  2. Kalenderskrivaren med författardrömmen, som fyller varje sida och avslutar året med en roman på 365 sidor.
  3. Kalenderskrivaren, som hellre skapar illustrationer än instruktioner.
  4. Den sporadiska kalenderskrivaren, som inte skriver varje dag.
  5. Den traditionella och strukturerade kalenderskrivaren, skriver varje dag.

 

Flera av Pentels kulspetspennor är en del av Recycology, där minst 50 % av kulspetspennorna är framtagna av återanvänt material.