4 smarta sätt du kan använda en textilpenna på

Du kan använda en textilpenna till både praktiska OCH roliga saker. På Pentel har vi frågat efter information om vad våra kunder använder pennan till – och här är 4 kreativa och väldigt olika sätten du kan använda den på.

Få kontroll över barnens kläder, skor och skolväskor

Om ditt barn går i förskola, dagis eller skola så har du med största sannolikhet upplevt den besvärliga situationen flera gånger. Du har fått med dig ett annat barns regnjacka hem, för att lilla Oliver inte var den enda som hade den i blått. Nu hänger det två stycken i garderoben och du har ingen aning om vilken som är vilken. Eller nästan ännu värre – de läckra vinterstövlarna som du just har köpt och impregnerat, har nu hamnat i någon av institutionernas lådor med bortglömda saker – eller ett på ett par andra små fötter.

Vad är lösningen?

Ja, vi menar ju att den enklaste och mest effektiva lösningen är att köpa en bra textilpenna. Med en ordentlig penna kan du skriva alla småbarnens namn, antingen direkt på insidan av tyget eller på ett märke som du kan stryka fast.

Hitta vår roller till märkning av tyg här.

Märk dina egna kläder eller väskor

Nu är det ju inte alltid bara barnen som kan vara glömska och röriga. Hör du själv till en av dem som glömmer dina saker, när du är ute och far? Då är det kanske även en bra investering för dig.

Var redo för nästa temafest

Nu kommer vi till det riktigt roliga som du kan använda textilpennan till. Det kan faktiskt sägas med ett enskilt ord. Temafester. Med en textilpenna liggande redo i byrålådan, är du mer än redo när du blir inbjuden till nästa temafest. Med pennan kan du dekorera en vit t-shirt med de symboler och ord som matchar temat.

Cowboybyxor eller väskor, som ska dekoreras

Sist men inte minst kan du med en textilpenna experimentera med din inre kläddesigner. Har du ett par tråkiga, håliga cowboybyxor, som saknar lite touch? Eller en tygpåse, som skulle vara lite mer spännande med ett par streck på? Då kan det vara att det är en textilpenna du ska ta till.

Hitta Pentels penna till kläder och läs mer här.

Hitta andra bra idéer till märkning av dina barns kläder här.